برگزاری نشست تیم تخصصی جهاد دانشگاهی مازندران با مدیرعامل نیروگاه نکا

1397/07/21 - 15:23

     برگزاری نشست تیم تخصصی جهاد دانشگاهی مازندران با مدیرعامل نیروگاه نکا

  در نشست تیم تخصصی پژوهشگران جهاد دانشگاهی مازندران با مدیرعامل نیروگاه شهیدسلیمی نکا، بسترهای بکارگیری ظرفیت­ های علمی شبکه پژوهشی کشور در زمینه تولید انرژی مورد بررسی قرار گرفت.

      در این نشست مدیرعامل نیروگاه با استقبال از توسعه همکاری ­ها بین صنعت و نخبگان و دانشگاهیان گفت: اگر این ارتباط دو جانبه به ارتباط سه جانبه بین حوزه علمیه، دانشگاه و صنعت تبدیل و مثلث معنوی، فنی و جهادی بوجود آید، می­تواند منتج به ثمرات ارزشمندی گردد.

      مهندس محسن نعمتی با منحصر بفرد خواندن تکنولوژی و طراحی نیروگاه، تأمین قطعات نیروگاه در شرایط تحریمی را مستلزم کار جهادی دانست و افزود: با وضع تحریم ­ها از 12 سال گذشته قطعه ­ای به ما ندادند و تأمین کالا دشوار شده است ولی به لطف خدا و همت همکاران و تولیدکنندگان داخلی تا­کنون واحدهای نیروگاه به دلیل کمبود قطعه متوقف نشده­اند.

      وی با اشاره به اقدامات و موفقیت­ های نیروگاه در زمینه ساخت داخل خاطرنشان کرد: با پیگیری­ های اداره ساخت داخل نیروگاه در پنج سال گذشته بیش از 33 هزار قطعه مورد نیاز نیروگاه از طریق ساخت داخل تأمین شد، همچنین در سال گذشته کار ارزشمند ( Life time extension )  LTE توربین واحد یک یک گازی با هدف افزایش طول عمر واحدها و در پی آن مدرنیزه کردن توربین‌ها و تغییر شکل  پره‌های توربین و کمپرسورها با هدف قابل تولید بودن در داخل کشور انجام شد و کار ساخت داخل با قوت و قدرت در حال پیشرفت و تکامل است. 

      نعمتی همچنین کار در صنعت را مستلزم داشتن روحیه بسیجی و تلاش جهادی دانست و گفت: صنعت برای رسیدن به شکوفایی و پیشرفت به کمک نخبگان و پژوهشگران نیاز دارد و دانشگاهیان با سلاح علم و دانش می­توانند روند پیشرفت صنعت را تسریع نمایند.   

       سپس رئیس جهاد دانشگاهی مازندران از تدوین بسته­ های چاره ­اندیشی برای توسعه استان از سوی جهاد دانشگاهی مازندران خبر داد و گفت: مسئولیت پیگیری سیاست­ها و پیشنهادهای مطروحه در این بسته به عهده کارگروه مدیریت دانش می­باشد.

      مهندس عبداللهیان از حوزه­ های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اشتغالزایی به عنوان چهار حوزه فعالیت جهاد دانشگاهی یاد کرد و افزود: با عنایت به اینکه رویکرد جهاد در حوزه پژوهشی به سمت پژوهش­ های مسئله محور و برآوردن نیازهای روز جامعه و در حوزه آموزشی نیز بر موضوع ایجاد اشتغال، مهارت­ آموزی و توانمند­سازی متمرکز گشته، زمینه ­های مناسبی برای همکاری­ های متقابل در این دو حوزه­ وجود دارد.

      وی در پایان بر آمادگی جهاد دانشگاهی برای کمک به نیروگاه در حل مسائل تأکید کرد و گفت: ما در راستای ادای دین به کشور، کمک به نیروگاه را وظیفه و رسالت خود می­دانیم و برای پیشرفت بهتر امور آماده همکاری با نیروگاه هستیم.